Foto youtube.com

Mirko Poledica, prvi čovek Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost", prokomentarisao je godišnje sportske nagrade u Čačku.

PROČITAJTE JOŠ

Poledica, inače Čačanin, redovno komentariše dešavanja i anomalije u svom rodnom gradu, nije ostao nem ni na poslednje nagrade.

U sali Skupštine grada Čačka, u organizaciji Čačanskog sportskog saveza, ove nedelje je upriličena dodela priznanja najboljim sportistima za 2021. godinu, koja se tradicionalno održava u okviru proslave Dana grada.

Najbolji sportisti su Stefan Joksić i Ivana Ilić, a za sportskog radnika godine proglašen je Miloš Stevanić, direktor sportskog centra „Mladost“.

„Decembarsku nagradu grada Čačka 2020, dobio je SC Mladost, čiji je direktor kum Aleksandra Vučića. Nagradu za najboljeg sportskog radnika u Čačku 2021, dobio je kum Aleksandra Vučića, koji nije angažovan ni u jednom sportskom klubu“, naveo je Poledica.

Svojevremeno su lokalni mediji pisali o angažmanu Stevanića, koji je sa biografijom od dve rečenice dobio funkciju.

„U radnoj biografiji Miloša Stevanića stoji da je rođen 1989. u Čačku, da je po zanimanju master ekonomista, da poseduje ’’preko šest godina radnog iskustva’’, od toga najduže vremena proveo je u Fudbalskom savezu Moravičkog okruga, od čega 4 godine i 4 meseca na funkciji generalnog sekretara te organizacije. Oženjen je suprugom Marijom“, pisao je Ozonpress.net.

Na kopiji diplome se moglo videti da je završio Megatrend, smer odnosi sa javnošću, sa ocenom 7,03.

Poledica je i ranije pisao o radovima Stevanića, koji je potpisao jedan kontroverzan ugovor sa Sportskim društvom Borac, koje se 2 dana pre zaključenja ugovora zvalo Planinarsko društvo Omorika Bajina Bašta, sa ciljem da izbegnu plaćanje poveriocima a najveći poverilac je država

BONUS VIDEO Fudbal bez pokrića- gosti Rade Bogdanović I Mirko Poledica

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare