Foto: Printscreen Instagram

Matea Jelić, hrvatska tekvondistkinja proglašena je najboljom tokom 2021. godine u svojoj zemlji, a pažnju je osim priznanja privukla i svojim stajlingom.

Duboki dekolte i bretela koja je napola spala mogu se videti na jednoj od fotki koje su zaokružile dobru godinu za Mateu.

PROČITAJTE JOŠ:

Godinu je obeležila zlatna medalja na Olimpijskim igrama u Tokiju, gde je Matea trijumfovala u kategoriji do 67 kilograma, pobedom nad Britankom Loren Vilijams.

„Imam potrebu da zahvalim svim ljudima koji su bili uz mene oduvek, volim vas i ne stajete mi svi na ove slike. Svi koji su pratili moje borbe, delili moje emocije i na kraju me čekali kod kuće, hvala vam. I neki novi predivni ljudi koji su ušli u moj život, jedva čekam nastavak naše priče Hvala Vam što ste deo mojih snova. Pozdravljam Vas sve, želim svima Sretan Božić i Novu godinu“, napisala je Jelićeva pre nekoliko dana.

Kasnije je uz fotku sa ceremonije dodele nagrade zahvalila svima koji su glasali za nju u svedenijoj, ali atraktivnoj haljini.

Ona je tokom letnjih Olimpijskih igara u Tokiju bila među sportistima koji su „vukli za rukav“ Novaka Đokovića za fotografiju, a kasnije je viđena na proslavi godišnjice sporne operacije „Oluja“.

Inače, u muškoj konkurenciji, najboljim je pojedinačno proglašen veoma uspešni gimnastičar Tin Srbić.

Fotka sa Novakom sa Olimpijskih igara; Foto: Printscreen Instagram

BONUS VIDEO: Đoković opsovao „sočno“, sudija ga razumeo i kaznio

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar