Foto: Instagram/Printsccreen/RK Crvnea zvezda

Buran život bivšeg rukometaša.

Kao grom iz vedra neba javnost je iznenadila vest da je bivši sportista uhvaćen u pokušaju švercovanja droge. Informacije koje su potom krenule da izlaze na površinu samo su čitavoj priči davale bizaran ton, a sve je počelo pomenutim hapšenjem.

Naime, bivši rukometaš Crvene zvezde Miloš Medenica uhapšen je na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“, nakon što mu je u gaćama pronađeno osam grama heroina.

PROČITAJTE JOŠ

Da to nije bio jedini problem govori podataka da se Medenica opirao hapšenju, pa mu osim optužnice za posedovanje droge, sleduje i tužba za napad na službeno lice.

Medenica je postao sumnjiv zbog velike nervoze, a policija ga je zbog nervoznog ponašanja na aerodromu prekontrolisala i tada se videlo da nešto nije u redu.

Policajci su ga zamolili da pođe sa njima u službene prostorije, on je počeo da se otima i savladan je tek po dolasku specijalne jedinice za obezbeđenje aerodroma.

U donjem vešu mu je pronađena kesica heroina, pa mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Da Medenici ovo nije bio prvi kontakt sa narkoticima i opijatima, svedoči i priča iz 2014. godine kada je pao na doping testu dok je nosio dres Crvene zvezde posle meča trećeg kola Superlige. Tada je Medenica privremeno suspendovan od strane Rukometnog saveza Srbije.

Miloš Medenica Foto: RKCZ

Ovaj kontroverzni bivši sportista je u međuvremenu postao diretkor klinike za lečenje bolesti zavisnoti što čini čitavu priču ironičnom.

Ova klinika tvrdi da leči svaki oblik zavisnosti za sedam do 14 dana, bez supstitucione terapije na kraju lečenja. Na sajtu ove privatne klinike se nalazi njegova fotografija u belom mantilu sa ogromnim osmehom.

Pored očiglednih problema sa narkoticima koji mu nisu neuobičajeni kroz život, Medenica se često u javnosti pojavljivao i zbog svog burnog ljubavnog života.

Šira javnost ga je upoznala zbog veze sa pevačicom koja se proslavila u „Zvezdama granda“ Gabrijelom Pejčev.

Njih dvoje su se čak i verili nakon što ju je rukometaš zaprosio, a stalno su se pojavljivale fotografije na kojima je izgledalo da njihova ljubav cveta.

Ljubav nisu krili ni na društvenim mrežama, pa je Gabrijela često pisala da joj on nedostaje i postavljala zajedničke fotografije.

Bila je bliska i sa njegovom sestrom Irenom, ali je sve brzo palo u vodu

Ipak, veza je nedugo posle prosidbe prekinuta, a nagađalo se da je rukometaš ostavio pevačicu.

On, međutim nije ostao singl pa se kasnije pojavila informacija o veridbi i svadbi sa atraktivnom doktorkom plastične hirurgije Tamarom Radenkov.

Nakon pet meseci veze je nekadašnji sportista odlučio da se oženi, a sudbonosno „da“ rekao je pod manastirom Ostrog.

Medenicu sada čeka suočavanje sa kaznom koja verovatno neće biti mala, a svi detalji će biti poznati nakon okončanja istrage.

BONUS VIDEO Katar 2022 Lična karta – Nemanja Radonjić

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar