Foto: Instagram/thenotoriousmma, nordphoto GmbH / Bratic / imago sportfotodienst / Profimedia

Proslavljeni MMA borac Konor Mekgregor postavio je, pa obrisao spornu objavu.

Mekgregor, nekadašnji šampion lake kategorije u UFC i strašan udarač snimio fotku na kojoj se vidi kako puši „džoint“.

PROČITAJTE JOŠ:

Time je rešio da proslavi „dan 420“, odnosno dan koji slave uživaoci marihuane svakog 20. aprila.

„Ovo je dan 420, popušite celu kutiju ovoga“, napisao je Mekgregor u kasnije obrisanom postu na društvenoj mreži Instagram.

Mekgregor je pre dve godine tvrdio da ima najbolju farmu marihuane u Sjedinjenim Državama, pa mu ovo nije prvi put da pokazuje javno da puši tu biljku.

„Vrsta indika je dominantna, divan soj! Dolazi sa moje farme marihuane u Judžinu u Oregonu, gde se pravi moj ‘Tidlsport’. Testirali smo različite sojev, ova indika je dominantna, imamo mnogo kvaliteta u proizvodnji za naše fanove. Zemlja oko Oregona i Judžina posebno oduzima dah i imam najbolju farmu trave u Americi. Ne proizvodi ništa osim kvaliteta“, pričao je Mekgregor.

Naglašavao je istom prilikom i da je koristi prilikom oporavka, ali dve godine kasnije slika izaziva zabrinutost dela od Konorovih 46 miliona pratilaca.

On bi trebalo da se vrati u oktagon za borbu sa Majklom Čendlerom ove godine, pa su ga pojedini u komentarima prozivali da izgleda kao da ima 55 godina i da se „skine“ sa pića na nedelju ili dve, dok su drugi pričali da izgleda kao da ne želi da se više ikad bori.

Inače, postoji više teorija zašto se spomenuti dan zove „dan 420“ i zašto se obeležava 20. aprila svake godine, ali je ona na koju se često ukazuje kao na istinitu, da je početkom sedamdesetih pet prijatelja (Stiv Kejper, Dejv Rediks, Džefri Noel, Leri Švarc i Mark Gravič) iz škole San Rafael u Kaliforniji koristilo „420“ kao svojevrsnu šifru da se oko 16.20, kada je završena većina nastavnih obaveza u školi, okupe kod jednog zidića gde su koristili marihuanu.

BONUS VIDEO Krenula na kik-boks, završila u MMA: Marina Spasić o razlozima bavljenja „krvavim sportom“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar