Kajla Simons
Foto: Screenshot Instagram kaylasimmons

Kajlu Simons neki pamte po bravurama na odbojkaškim terenima, dok je većina drugih zna po tome što obožava da objavljuje golišave fotografije. Upravo one su joj i okončale karijeru.

Kajla Simons ima 28 godina i godinama je jedna od najpoznatijih odbojkašica planete, iako je već neko vreme u penziji.

PROČITAJTE JOŠ

Klub ju je izbacio zbog golišavih fotografija koje voli da objavljuje. Tada je odlučila da je vreme da njena karijera krene u drugom smeru.

„Bila sam razapeta jer nisam mogla uživati u svom tijelu i baviti se sportom koji volim. Tada sam shvatila da ne smijete dozvoliti ljudima da utječu na to kako doživljavate sebe“, pričala je jednom prilikom o tim izazovnim danima.

Mnogi je nazivaju najlepšom, ali definitivno i najprovokativnijom odbojkašicom planete, a sada je napravila novi skandal kada se pojavila u prozirnom grudnjaku.

Za neke skandal, ali za nju – model poslovanja.

Brojni navijači su oduševljeni ispratili njen potez, a jedan od stotinu komentara se istakao.

„Ti si najlepša žena na svetu.“

Kajlu prati milion ljudi, a onda redovno objavljuje provokativne fotografije iz Los Anđelesa. U prvom planu su njeni atributi, a povremeno odigra odbojku sa prijateljima. Redovan je član teretane, a nekoliko puta se pohvalila kako igra golf, košarku, pa čak i da se bavi borilačkim veštinama.

U Jutjub lajvu razgovarala je sa obožavaocima, a nametnula se tema velikih grudi i toga koliko one limitiraju sportistkinje.

„Iskreno, mnogo bi mi bilo lakše da imam manje grudi. Znam da bih bila bolja u odbojci, definitivno, i to drastično. Bila bih brža, skočnija… Ali, šta je tu je, sigurno se ne žalim zbog majke prirode, naprotiv“, kroz smeh je rekla Kejla.

Iako svi žude za njom, ona je priznala da je sama, iako joj u inboks dnevno stigne nekoliko hiljada poruka raznog sadržaja od muškaraca širom sveta.

Takođe je otkrila da joj pišu i neke svetski poznate face, ali nije htela da otkrije o kome se radi jer je, pazite sada, potpisala ugovor sa njima koji joj zabranjuje da u javnosti deli informacije o tome.

BONUS VIDEO Neverovatan poen odbojkaša Srbije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare