Foto: EPA-EFE/RICK MUSACCHIO

Tužbi koja je 16. marta pokrenuta protiv Dešona Votsona, mladog kvoterbeka Hjuston Teksansa, pridružilo se još 11 žena, pa je broj porasatao na ukupno 12.

PROČITAJTE JOŠ...

Mladog sportistu je prošlog utorka neimenovana maserka preko advokata Tonija Bazbija optužila za seksualni napad, nakon čega je klupko Votsonovih nedela počelo da se odmotava.

Dan kasnsije, 17. marta tužbi se priključila još jedna maserka, koja je navela da ju je Votson napastvovao tokom masaže u hotelu „Hjustonijan“, da bi 18. marta treća žena istakla da ju je zvezda Teksansa naterala na oralni seks.

Ubrzo potom oglasila se i sama liga, koja je navela da će pokrenuti istragu. Potom je 19. marta Bazbi izneo podatak da je još ukupno devet žena pokrenulo postupak, pa se broj onih koje su optužile Votsona povećao na 12.

Tu nije kraj, pošto je Bazbi najavio da ga je kontaktiralo još deset žena, što znači da bi u narednim danima Votson mogao da se nađe na optuženičkoj klupi za napad na čak 22 žene, a njihov advokat je odlučio da u sve uključi i policiju i pokuša da iznudi pokretanje krivičnog postupka.

Za sada nema indicija da li će se to i dogoditi, ali dani prolaze, sve je izvesnije da će karijera mladog kvoterbeka Hjuston Teksansa Dešona Votsona doživeti neslavan kraj gotovo i pre nego što je uhvatila pravi zalet.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar