Foto: OSS

Odbojkaš Srbije Marko Ivović rekao je ekipa nije odigrala na svom nivou protiv Turske i da takav pristup ne bi smeo da se ponavlja.

PROČITAJTE JOŠ

Aktuelni šampioni Evrope su u Gdanjsku, u osmini finala Evropskog prvenstva, posle velike borbe i preokreta pobedili Tursku 3:2 (25:18, 22:25, 22:25, 25:23, 15:12).

„U prvom setu je bio jako dobar pristup, igrali smo veoma dobro, nismo im dozvolili da igraju svoju igru. Posle prvog seta se sve okrenulo, sve smo im dozvolili, uvukli su nas u lavirint iz kog nismo imali izlaz. Sa druge strane, mi nismo odigrali na nivou i to je najveća greška. Dobro je da smo se na kraju izvukli i da se ovakve stvari neće ponavljati“, rekao je Ivović, prenosi OSS.

Korektor Srbije Dražen Luburić istakao je da je reprezentacija pokazala karakter i smatra da će igrati sve bolje i bolje u nastavku takmičenja.

„Kroz godine turska odbojka je mnogo napredovala i dosta se ulaže u nju. Iz ovakvih utakmica se vidi naš kvalitet. Pokazali smo karakter, sve će doći na svoje kako takmičenje bude dalje odmicalo. Mislim da ćemo igrati sve bolje, ali ovakve stvari se ipak moraju proći na prvenstvima“, rekao je Luburić.

Srbija će u četvrfinalu igrati protiv Holandije u utorak od 17.30.

BONUS VIDEO Golovi Kristijana Ronalda po povratku u Mančester

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram