Danilo Ikodinović, bivši vaterpolista, bio je gost emisije "Probudi se" na TV Nova S, gde je prokomentarisao aktuelne sportske i političke teme u Srbiji.

Akcenat je bio na finalu ABA lige u kom su se sastali Partizan i Crvena zvezda.

„Serija svega. Bilo je odlične košarke, ali uvek ono što se loše desi ostavi veći trag nego dobre utakmice“, počeo je Ikodinović.

PROČITAJTE JOŠ:

Osvrnuo se na nemile scene sa navijačima, uglavnom na trećem meču u seriji.

„Ljudi koji upadaju na teren, hoće stolicom da udare čoveka, bacaju flaše, upaljače bilo šta, oni svi prođu nekažnjeno. Onda je normalno da to postane svakodnevnica na sportskim terenima i da to shvatamo kao najnormalniju stvar i to relativizujemo. Ne može to da se desi“, istakao je Ikodinović.

Prokomentarisao je i stanje u VK Novi Beograd, koji redovno biva povezivan sa skandalima, od kojih je poslednji povezan i sa Nikolom Jakšiećem, vaterpolo reprezentativcem Srbije.

„Opasno je. Zaboravili smo Mandića, on je sklonjen, šest meseci nije igrao. I neće igrati ove godine za reprezentaciju, jer ne može da se povrati s glavom. Reagovao sam burno, jer je došao za nula dinara (Jakšić) u tvoj klub, a ti mu tražiš 150.000 za obeštećenje, zato što ti nisi zadovoljan njegovim igrama. Došao je tu, dao maksimum i nije ispunio tvoja očekivanja. Ti kažeš ulagao si u njega. Pa šta si ulagao? Davao si mu da jede i vodio ga na putovanja da bi igrao“, rekao je Ikodinović.

Celo gostovanje pogledajte u videu iznad teksta.

BONUS VIDEO Dača Ikodinović: Partizan je uništio onaj ko ga je vodio 20 godina, a Novi Beograd je veštačka tvorevina

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar