Foto:Screenshot/Instagram/crvenazvezdasd

Sportsko društvo Crvena zvezda oprostilo se od Gorana Bjelice, nekadašnjeg istaknutog člana crveno-belih koji je 25. januara preminuo u 61. godini od posledica koronavirusa.

Bjelica je bio uvažen i poštovan među mnogim sportskim radnicima koji su nosili crveno-bele boje, a iz SD podsećaju da je kao pionir igrao košarku u Zvezdi.

PROČITAJTE JOŠ:

„Goran je rođen 13. marta 1959. godine, a u mladosti je kao pionir, a potom i kadet nosio košarkaški dres Crvene zvezde, u generaciji Predraga Bogosavljeva i Slobodana Nikolića“, pišu u saopštenju.

Nakon toga se prebacio na tenis i Teniski klub gde je bio funkcioner.

„Život je proveo na teniskim terenima crveno-belih kod Bogoslovije. Poznavali su ga svi koji su se profesionalno ili rekreativno bavili belim sportom“, navode iz Ljutice Bogdana.

Sa ličnog aspekta, crveno-beli su izrazili saučešće porodici nekadašnjeg člana i prijatelja.

„Bjelica je bio dobar domaćin i prijatelj velikom broju rekreativnih članova našeg kluba. Crvena zvezda mu je bila druga kuća i jako će nedostajati našim teniserima. Sportsko društvo Crvena zvezda izražava saučešće porodici, prijateljima i članovima Teniskog kluba Crvena zvezda. Počivajte u miru“, stoji u saopštenju sportskog društva.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SD Crvena zvezda (@crvenazvezdasd)

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar