Ivana Španović Vuleta
Ivana Vuleta; Foto: Screenshot Instagram ivanaspanovic

Ivana objavila sjajne momente.

Ivana Vuleta, devojačko Španović, osvojila je zlato na Svetskom prvenstvu u skoku udalj, a onda je odlučila da se počasti odmorom.

PROČITAJTE JOŠ

Ona je na Instagramu objavila niz fotografija sa odmora uz poruku.

„Drugi najdraži momenti iz marta 2022. godine. Uvek sam srećan da vidim draga lica i moje omiljeno mesto“, napisala je Ivana.

Ona je na odmor otišla sa suprugom Markom, a pokazala je da sjajno izgleda u kupaćem kostimu.

Jasno su se ocrtali trbušnjaci, a ne jednom snimku je čak i pecala na brodu.

Ona je skokom od sedam metara i šest centimetara osvojila drugo svetsko zlato i odbranila dvoransku titulu iz Birmingema.

Na domaćem terenu, u Beogradskoj areni. Iza nje su završile Nigerijka Ese Brum sa 6,85 metara i Britanka Lorejn Ugen sa 6,82 metra.

„Dobro veče svima. Ne znam šta bih vam rekla, zaista sam presrećna i nema reči koje bi opisale kako se trenutno osećam. Evropsko prvenstvo iz 2017. godine se ne zaboravlja i nikad neće, ali ovo danas, ovo je neka posebna emocija, veliko ti hvala, Srbijo. Ovo prvenstvo je bilo nešto na čemu je bio fokus, prvo zato što je Svetsko prvenstvo, ali i imala sam obavezu prema sebi da odbranim titulu. Za dalje ćemo već videti, presrećna sam trenutno što sam odbranila titulu“, rekla je Ivana posle podviga.

BONUS VIDEO Zlatni skok Ivane Španović

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar