Foto: Printscreen Twitter

Šta se ovo desilo na egzibicionoj borbi?

Nikome nije jasno kako je moglo da se desi da ovako eskalira nasilje na meču koji nije imao epitet takmičarskog, pošto je Džon Goti u subotu na nedelju nasrnuo na Flojda Mejvedera.

PROČITAJTE JOŠ:

Nekadašnji bokserski šampion Mejveder morao je da se brani nakon što je u FLA areni u Sanrajzu na Floridi napadnut u ringu po završetku borbe.

Mejveder je prokrstario kroz pet rundi akcije da se praktično nije ni preznojio i usput je „peckao“ Gotija dok mu je zadavao udarce.

Ipak, malo ko se nadao da će naboj dostići taj nivo da će sudija Keni Bejlis teško razdvajati dvojicu iz klinčeva, te da će morati da ih opominje da prestanu sa verbalnim razmenama.

Bejlis je u šestoj rundi rešio da prekine borbu upravo zbog međusobnih prozivki boraca, a Goti se razbesneo i krenuo posle toga da zamahuje pesnicama ka Mejvederu nakon što je zaobišao sudiju.

Timovi oba borca su se momentalno našli u ringu i nastao je opšti haos gde je bilo informacija da je čak više desetina ljudi ušla unutra dok se incident nije smirio.

Da sve bude još gore, na snimcima koji su se pojavili na internetu vidi se da su se i drugi priključili i pretvorili tučnjavu u masovnu, pre nego što je sve okončano.

BONUS VIDEO: Krenula na kik-boks, završila u MMA: Marina Spasić o razlozima bavljenja „krvavim sportom“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar