Foto: Tviter PGL

Natus Vincere nije uspeo da odbrani svoju titulu.

FaZe Clan je slavio 2:0 u finalu gde smo gledali dva zaista najbolja CS:GO tima na planeti. U polufinalu FaZe je za protivnika imao Team Spirit kome je malo falilo da još jednom iznenadi i dođe do velikog finala.

PROČITAJTE JOŠ

U drugom polufinalu su igrali ENCE i NAVI koji je bio dominantniji zahvaljujući Aleksandr “s1mple” Kostilijevu sa neverovatnim ADR-om od 113.0 i Ratingom od 1.76.

Ipak, s1mple nije uspeo da osvoji još jedan Major, ali je zato Fin “karrigan” Andersen upisao ovu titulu pored svog imena. U spektaklularnom finalu FaZe je odabrao Inferno, mapu na kojoj su izgubili finale u Bostonu 2018. godine, dok se NAVI odlučio za Nuke.

Sada već bivši Major šampioni nisu uspeli da se oporave od naleta FaZe koji je silovito otvorio Inferno sa osam uzastopnih rundi na T strani i već tada je izgledalo da će FaZe podići po prvi put trofej ovog prestižnog takmičenja koje je na najbolji način završeno u prepunoj hali u Antverpenu. Sve je počelo još 9. maja i Challengers pa Legends faze, na kraju velikog finala.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram