Foto: Instagram/Screenshoot

Niko nije očekivao ovakvu izjavu.

Popularna bivša američka golferka Pejdž Spiranac, ponovo se našla u centru pažnje.

Atraktivna plavuša koja pored golferskog umeća oduševljava svojim izgledom, svojevremeno snimila je set fotografija u kupaćem kostimu za čuveni „Sport Ilustrated“.

PROČITAJTE JOŠ

Spiranac koja je po svom priznanju imala problem sa samopouzdanjem tokom odrastanja, prisetila se tog snimanja i nekih detlaja iz tinejdžerskog doba.

„Imala sam mnogo zdravstvenih problema tokom odrastanja. Pored problema sa kosom, imala sam astmu i društvenu anksioznost. Bila sam jedno ludno dete i znam kako je biti autsajder, kako izgleda kada te neko maltretira, kad nemaš prijatelje i da budeš osoba koju niko ne želi u svojoj blizini“.

Ona zato ističe da joj je bilo nezaboravno iskustvo dok je pozirala za čuveni magazin.

„Bila sam fan tako dugo i nisam mogla da zamislim ni u najluđim snovima da ću imati priliku za da se slikam za čuveno izdanje. Prođu me žmarci kada god se toga prisetim“.

Ona je priznala da joj je prijalo što je snimila neke gole fotografije.

„Za mene je bila pobeda da preuzmem kontrolu nad svojim telom. Bila sam gola, kompletno gola. To je bio najbolji trenutak za mene. Osećala sam se toliko osnaženo i rekla sam sebi da ako to uradim, da ću uradim pod svojim uslovima“, ispričala je Spiranac.

Spiranac je nedavno imala problema zbog bivšeg dečka koji je u javnost pustio neke njene privatne gole foografije.

„Kad sam mu konačno prišla i rekla: “Ne mogu da verujem da si mi to učinio”, nikad neću zaboraviti što mi je odgovorio. Kazao mi je: “Ti si drolja koja mi je poslala fotografiju, sve si zaslužila”.

Ona je u međuvremenu završila i svoju golf karijeru, a iako se nije proslavila rezultatski, izazivala je mnogo pažnje zbog provokativnog oblačenja.

Zbog nje su i promenjena pravila šta sme da se nosi na golf terenu.

BONUS VIDEO Zlatni skok Ivane Španović

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar