Dragoljub Đuričić Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Muzičar Dragoljub Đuričić (68) preminuo je danas u bonici "Dragiša Mišović" u Beogradu od posledica koronavirusa.

PROČITAJTE JOŠ

Jedan od najboljih svetskih bubnjara bio je veliki navijač Partizana, a njegov sin Andrija nosio je rukometni crlo-beli dres.

„Sa velikom tugom smo primili vest, u koju ne želimo da verujemo, da je naš prijatelj, rukometni zaljubljenik, a veliki muzičar i čarobnjak na bubnjevima – Dragoljub Đuričić preminuo. Pamtićemo ga kao čoveka velike energije kojem ništa nije bilo teško, koji je uvek pomagao svima kada bi im pomoć bila potrebna. Našem bivšem igraču Andriji želimo da izjavimo najdublje saučešće. Dragoljube, počivaj u miru“, objavio je Rukometni Klub Partizan na svojoj stranici na Fejsbuku.

Sa velikom tugom smo primili vest, u koju ne zelimo da verujemo, da je nas prijatelj, rukometni zaljubljenik, a veliki…

Posted by Rukometni klub Partizan – zvanična stranica on Понедељак, 15. март 2021.

Od Đuričića se oprostio i Fudbalski klub.

„Tvoja ljubav prema Partizanu bila je jaka kao svaki udar bubnja! Koliko je on bio tvoj život toliko su bile crno-bele boje! Počivaj u miru naš prijatelju i pozdravi ekipu!“, poruka je Fudbalskog kluba Partizan.

Navijači Partizana prisetili su se Đuričićevog objašnjenja zašto je voleo Partizan.

„Ja Partizan ne volim mozgom, nikad o njemu nisam razmišljao racionalno, ali sam osjetio atmosferu, jedinstvo, drugarstvo. Najveće titule su dolazile iz zajedništva i neke hemije koja je ludačka. Partizan se, jednostavno, voli“, napisali su navijači Partizana uz ostavljeno crno i velo srce.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar