Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

U Savskoj ulici ispred kluba "Stefan Braun", napadnuta su dvojica državljanina Poljske, Mikolaj A. (20) i Brajan K. P. (23), MMA borci koji nastupaju na Svetskom prvenstvu u "Štark areni".

Ova informacija je potvrđena „Tanjugu“ iz MUP.

PROČITAJTE JOŠ

Kako navode, njih je napalo pet osoba koji su ih udarali rukama, a potom je jedan od njih izvadio nož i M. A. ubo u nogu, a B. K. P. u stomak.

Obojica su primljeni u Urgentni centar na odeljenje reanimacije.

Ovim povodom kontaktirali smo MMA savez u čijoj je organizaciji bilo prvenstvo u „Areni“.

„Nemamo nikakav komentar za inciden obzirom da se dogodio van organizacije prvenstva. Takmičari su dobro prema informacijama koje imamo“, rekli su.

Ovi takmičari su stigli na Svetsko prvenstvo koje se u Beogradu održava od 11. februara, a trajaće do 18. februara. U Beograd je stiglo 550 takmičara iz 62 države sveta.

„Ovo je istorijski događaj za MMA, imajući u vidu da je Beograd prvi evropski grad domaćin Svetskog prvenstva u planetarno najbrže rastućem sportu, s obzirom na to su domaćini prethodnih sedam šampionata bile Sjedinjene Američke Države, Bahrein i Ujedinjeni Arapski Emirati. Ovo takmičenje, pre svega, predstavlja veliku čast za zemlju koja se u organizacionom delu pokazala kao odličan domaćin“ izjavio je Luka Nikolić, predsednik MMA saveza Srbije.

BONUS VIDEO Vaso Bakočević izdvojio svoje tri najjače izjave

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar