Foto: youtube.com

Derek Kar, kvoterbek Las Vegas Rajdersa, pružio je podršku Henriju Ragsu, bivšem saigraču koji je ubio Tinu Tintor vožnjom u alkoholisanom stanju.

PROČITAJTE JOŠ

Rags se zakucao u auto nesrećne Tine, ona je izgorela u automobilu iz kog nije mogla da izađe posle nesreće, a Rags je bio u društvu devojke Rudi, sa kojom ima dete.

Izazvao je sudar pri brzini od 260km/h, vozeći tako u zoni gde je maksimalno dozvoljena vožnja od 60 na sat.

Ragsu je izmereno da ima dvostruko više alkohola u krvi od dozvoljene granice, sada mu preti kazna od dve do 20 godina zatvora.

Imao je i napunjen pištolj u automobilu, a posle nesreće, podršku mu je pružio Derek Kar, što je izazvalo oprečne reakcije.

Kar je uputio reči saučešća porodici Tine Tintor, posle čega je govorio da je najteže Ragsu, koji će na duši do kraja života nositi teret ubistva.

Sam Rags nije delovao previše pogođeno, vikao je na policiju, nije hteo da daje izjavu, čak ni krv na analizu.

Na to je primoran, ali je pokušavao čak i da istrgne infuziju iz ruke nešto kasnije, tražeći da ga puste kući.

Na kraju je i pušten, kada je platio kauciju od 150.000 dolara.

„Biću uvek tu za njega, to se neće promeniti. Ja ću mu to i pokazati, ali njemu sada treba da ga ljudi vole. On se sigurno veoma loše oseća i treba mu ljubav ljudi. Ako niko neće drugi da mu je pruži, ja ću to uraditi“, rekao je Kar i izazvao brojne komentare.

„Spalio je 23-godišnju devojku i njenog psa žive, i to tako što je vozio 260 na sat, ali njemu trebaju ljubav i podrška“, bio je samo jedan od odgovora na ove reči Kara.

BONUS VIDEO Novakov bolan pad na meču dublova

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare