Damir Štajner Foto:Zoran Lončarević/Nova,rs

Olimpijske igre treba da se održe od 23. jula do 8. avgusta, a na nešto više od 100 dana do početka otkrivamo sve što je do sada poznato o spektaklu u Tokiju.

Gost novog izdanja podcasta „Penâl“ bio nam je Izvršni direktor Olimpijskog komiteta Srbije i šef misije Damir Štajner, neko ko živi sport i ima jedan od najlepših poslova.

PROČITAJTE JOŠ

Iako će 14. aprila biti obeleženo 100 dana do početka Igara u Tokiju, već sada može da se potvrdi – sportisti će se takmičiti na OI u Japanu.

Štajner je pričao na čemu se zasniva takav zaključak, do detalja je objasnio šta je trenutno poznato po pitanju učešća u Tokiju, kakvi će biti protokoli, koja su ograničenja već na snazi…

Razgovarali smo i o tome zašto vakcinisanje spotista ne može da bude obavezan uslov za učešće na Igrama, ali i zašto je neophodno da zaštitite ne samo sebe, već i širu zajednicu.

Kako tvrdi, tim Srbije uveliko je spreman i još mnogo toga otkrio je u novom izdanju našeg „Penâla„, a sa njim je razgovarao zamenik urednika sportske rubrike Nova.rs, Nebojša Todorović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar