Foto: Michael Baucher / Panoramic / Profimedia

Zaista neverovatno.

Velika bura se podigla u Francuskoj kada je Bruno Martini, bivši rukometaš, početkom 2023. godine osuđen na godinu dana uslovnog zatvora zbog iskorišćavanja maloletnika i snimanja dečje pornografije.

PROČITAJTE JOŠ

Čovek koji je od 2021. godine predsednik francuske nacionalne rukometne lige ispričao je za „Ekip“ kako se sve dogodilo.

Počelo je sve tokom zaključavanja u doba koronavirusa kada je počeo da se prepušta homoseksualnim iskustvima.

Martini je ponudio jezivo i neverovatno „opravdanje“ za svoje postupke.

„Počelo je s koronavirusom. Mogao sam da potonem u nasilje, alkohol ili drogu, ali nisam. Izabrao sam seks. Radio sam stvari koje za mene nisu uobičajene. Heteroseksualac sam, ali prepustio sam se homoseksualnim iskustvima. Da sam pedofil, otišao bih na TikTok, gde su mladi i gde dolaze pedofili, kako mi je objasnio policajac iz poroka. A ne na Snapchat, gde je sve puno odraslih“, rekao je Martini.

Policija je pretresla stan u kom je živio sa suprugom i ćerkom.

„Dete me kontaktiralo na Snapchatu pred kraj tog razdoblja. Nisam ga tražio. Kad sam saznao da osoba nije ono što sam mislio i da je ta mlada osoba zapravo 13-godišnji klinac, bio sam zaprepašćen. Bilo me sramota. Policija je pretresla stan u kojem sam živeo sa suprugom i kćerkom te odnela računar. Mnogo me sramota“, zaključio je čovek koji je 1995. i 2001. godine bio prvak sveta sa Francuskom.

BONUS VIDEO Škrbić: Igrači sad hoće da dođu, a ranije ako nisu na prvom spisku, bili su uvređeni

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar