Foto: Video/Sport Klub

Tijana je naša najbolja odbojkašica, bez nje ovakav uspeh ne bi bi moguć

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije prošla je u polufinale Svetskog prvenstva, a svoje utiske nakon pobede nad Poljskom od 3:2 sumirala je Tijana Bošković.

PROČITAJTE JOŠ:

Naša korektorka je ujedno i najbolji poenter reprezentacije i mogla bi da bude i najbolji igrač turnira, ako srbija nastavi da pobeđuje i dođe do medalje.

Srbija je nakon drame pobedila Poljsku sa 3:2, a u petom setu bilo je 16:14 za naš tim.

„Izuzetna teška utakmica, ali smo znali da neće biti lako kao u prvom meču protiv Poljske. Oni su kvalitetna reprezentacija, odigrali su dobar turnir, uz pomoć publike su uspele da uđu u peti set, iako smo u četvrtom imale znatnu prednost. Ono što je najvažnije je da smo utakmicu završili kako smo hteli. U sredu igramo polufinale, malo vremena imamo da odmorimo i da se spremimo, ali sigurna sam da su svi motivisani, jer igranje polufinala Svetskog prvenstva je samo po sebi veliki motiv“, rekla je Bošković.

Poljska je igrala pred domaćom publikom, ali joj ni to nije pomoglo.

„Odlična dvorana. Mislim da nikada u lepšoj dvorani nisam igrala. Mi smo stvarno uživali, hala je bila puna, znamo da u sredu neće biti isto tako, ali nema veze“.

Tijana je istakla da bi više vremena za odmor bilo u slučaju pobede od 3:0, ali je Poljska bila ravnopravan rival tokom većeg dela meča.

„Nama bi bilo najbolje da smo završili sa 3:0 zbog sledeće utakmice. Poljska je pružila sjajan otpor, ali se nadam da ćemo protiv Amerike biti još više skoncentrisani“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare