Foto: Instagram/coraschumaher

Ustalasala javnost.

Ralf Šumaher nije ni blizu bio uspešan u trkama Formule 1 kao njegov brat Mihael, pa je zbog toga injegov privatni život bio manje u centru pažnje, ali je sada njegova bivđa supruga Kora podigla veliku prašinu u javnosti.

Nedugo nakon razvoda 2015. godine, bivša supruga zvezde Formule 1 Ralfa Šumahera (48) skinula se za „Plejboj“.

PROČITAJTE JOŠ

Osam godina kasnije, nemačka glumica, model, vozač i TV voditeljka Kora Šumaher (46) pokazuje svoju top formu na erotskoj platformi „OnlyFans“.

„OnlyFans“ je mnogim zvezdama služio da zarade sporedni, ali unosan prihod. Sada je bivša žena Ralfa Šumahera ušla u taj svet.

„Volim svoje telo i zašto ga ne bih pokazivala drugima? Imam 46 godina i još uvek se osećam prijatno u sopstvenoj koži. Zašto ne bih podelila fotografiju ili dve u toplesu sa javnošću?“, pita se ova dama.

Foto: Profimedia

Sada želi da podeli svoj život slavnih na OnlyFans-u. Uostalom, po njenom mišljenju, muškarci se „na svim mrežama stalno i kontinuirano prikazuju u toplesu“.

„Ovo je takođe veoma seksualno sugestivno, barem meni, ali ove fotografije nisu cenzurisane! Zašto to funkcioniše za muškarce, a da li je i dalje tabu za žene?“, pita se TV zvezda.

Kora je bila udata za trkača Ralfa Šumahera od 2001. do 2015. godine. Bivši par ima sina Davida (21). Uprkos razdvajanju, veza između Kore i Ralfa danas je veoma bliska. Kora, koja je televizijsko iskustvo sticala na „Let’s Dance“ i „Celebriti Big Brother“, ponovo uživa punim plućima.

„Leti provodim dosta vremena na bazenu, uživam u miru i tišini i mogu svesnije da sagledavam svoju dušu i svoje telo i dajem više prostora svojim ličnim potrebama. Za mene to uključuje i mogućnost da se slobodno krećem od materijala…“

BONUS VIDEO Kako je Novak postao najbolji svih vremena (G.O.A.T.)?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar