Vaso Bakočević Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Predao meč pa se obratio rivalu.

Vaso Bakočević, MMA borac iz Crne Gore, poražen je u beogradskoj dvorani „Aleksandar Nikolić“ u spektaklu FNC 13 od Fransiska Kroate Barije, Argentinca iz Hrvatske.

PROČITAJTE JOŠ...

Bakočević je meč izgubio davljenjem u drugoj rundi, a po završetku meča oglasio se porukom posvećenom ne samo rivalu, već i njegovom timu.

„Zamalo da završim meč u drugoj rundi kad sam ga imao u nokdaunu, ali preživeo je debeli, svaka čast. Izvinjavam se mom timu, po ko zna koji put, što sam ih izdao i ništa nisam slušao. Došao sam sa namerom da ga ugasim kao sijalicu, pa me ponelo malo. Svaka čast sudiji što me nije diskvalifikovao već mi samo dao minus poen i to dva puta. Grizao sam, udarao glavom, udarao u genitalije kolenima i šakama i vređao Panćija od prve sekunde do zadnje, kao što sam i planirao“, napisao je Bakočević.

Potom je redove posvetio navijačima, ali i rivalu:

„Publiko, hvala vam, volim vas i nadam se da ste se dobro zabavili. Svaka čast na organizaciji bilo je top. Panćoza, čestitam, ali moraš još da papiš, nisi bio blizu da me baciš, morao si kik da uhvatiš i jednom kad sam te izuvao u potiljak si iskoristio, ali sam ustao odmah. Šalim se, čestitam na pobedi. Ja sam u ponedeljak u sali, idemo dalje“, naveo je on.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar