Ana-Marija Žujović
Ana-Marija Žujović

Ana-Marija Živković, jedna od najpoznatijih fitnes instruktorki u Srbiji, postala je vicešampionka sveta na bikini takmičenju. I to je izazvalo veliku pažnju javnosti.

PROČITAJTE JOŠ

Ova devojka je danas ambasadorka mnogih sportskih brendova, a pokazala je da se naporan rad isplati.

Ona godinama daje savete devojkama kako da treniraju, kako da se hrani i kako da žive da bi izgledale kao i ona.

Tokom karijere je imala nekoliko zapaženih nastupa na smotrama širom planete, a poslednje tri godine je ubedljivo šampionka Balkana.

Oglasila se nakon velikog uspeha.

„Finale Svetskog Prvenstva!

Osvojeno drugo mesto! Za mene ovo srebro sija kao zlato.

Hvala vam za svu ljubav koju mi saljete. I čestitke svim devojkama koje su bile sjajne…“, napisala je Žujović.

Ukoliko vam je bila poznata, to nimalo ne čudi.

Prošlo je šest godina od kada je voditelj Vladimir Stanojević pretukao tadašnju suprugu, a Ana-Marija je imala dva naprsnuća sinusne i jagodične kosti. Sudsko razrešenje i dalje traje.

„Postupak je i dalje na sudu, malo se sve odužilo zbog toga što on nije u zemlji. Njegov advokat je izneo da je “na usavršavanju engleskog jezika u Las Vegasu”. Zbog toga i zbog cele epidemiološke situacije u svetu, na poslednje ročište nije mogao da dođe jer opet, kako navodi advokat, ‘nije mogao da nađe kartu’. Sve u svemu verujem da će se jednog dana završiti“, rekla je ona aprila ove godine.

Istakla je da nikada nije pokušao da stupi u kontakt sa njom i da nije oprostila Stanojeviću.

„Ne volim da se prisećam tog nemilog događaja, i dalje me obuzme jeza, strah, razočaranje, tuga, bol… Zato se trudim da se što manje prisećam i pričam o tom. Uplašim se i sad kad ih vidim, ali s obzirom na to da sam imala teške telesne povrede, dva naprsnuća sinusne i jagodične kosti, slike su još i dobre… Dugo posle toga sam išla kod psihologa, jer sam se trudila da ostanem jaka, posao koji radim mi ne dozvoljava da se povučem i zatvorim u sebe, konstantan kontakt s klijentima, novinarima, celom javnom scenom i 101 pitanje lakše se prevaziđe kad imate stručno lice da vas kroz to vodi. A ono što mi je jedino davalo snagu na tom putu su poruke devojaka koje su isto ili slično prošle ili onih koje poznaju nekoga kome se tako nešto dogodilo. Ne možete verovati koji je to broj… Jedino to me je teralo i dalje drži da ne odustanem od celog postupka“.

Ipak, danas se nalazi u srećnoj vezi sa Mitrom Pešićem, koji je takođe fitnes trener i džudista.

BONUS VIDEO Triler u Manili – najspektakularniji dvoboj u istoriji boksa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare