Foto: Screenshot / Youtube

Džoš Barnet, američki MMA borac, brutalno je pretukao Marčina Rozalskog, poljskog takmičara, u okviru Dženesis događaja u Varšavi iza koga stoji organizacija KSW.

Dve 42-godišnje legende MMA sporta, odmerile su snage u borbama pesnicama bez rukavica.

PROČITAJTE JOŠ

Oni su se sastali u glavnom meču večeri, kome je, između ostalih, prethodio i duel Vasa Bakočevića i Darijuša Rutkeviča.

O pobedi harizmatičnog crnogorskog borca čitajte u posebnoj vesti.

Finalni duel takmičenja doneo je žestoku borbu Barneta i Rozalskog, u kom je Amerikanac demonstrirao dominaciju nad protivnikom i pobedio sudijskom odlukom uoči početka treće runde.

Barnet nije dobro startovao, pocepao je svoju arkadu udarivši u glavu rivala, ali je sjajnom tehnikom, konstantnim radom ruku i traženjem rupa u gardu Rozalskog uspeo da se oporavi i preuzme inicijativu.

Obarao je Barnet protivnika nekoliko puta, zadavao mu je brutalne udarce pesnicama i laktovima u desno oko koje je od siline pritiska oticalo do potpunog zatvaranja.

Rozalski nije želeo da se preda, uprkos činjenici da je arbitar drugu rundu prekinuo na minut i 15 sekundi do kraja pošto je bila neophodna medicinska reakcija domaćem borcu.

Barnet je nizom kratkih, ali razornih udaraca pesnicama i laktovima pravio veliku štetu rivalu i na kraju zasluženo pobedio.

Posle meča je iskazao veliko poštovanje prema rivalu.

„Osetio sam da je on moj brat u ringu. Osetio sam da delimo isti duh. To je ljubav. Ima tvrdu glavu, ozbiljan je čovek i borac. Nikada nije pao, čast mi je što sam ga upoznao. On je moj brat“, istakao je Barnet.

Rozalski je dodao da je publika mogla da vidi pravi rat i uzvratio poštovanjem prema vršnjaku sa druge strane Atlantika.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar