Foto: EPA-EFE/LARRY W. SMITH

Iako je do Superboula ostalo manje od 24 sata, trenutno glavna tema među ljubiteljima NFL šampionata je gotovo izvesna trejd-bomba pred pucanjem.

PROČITAJTE JOŠ...

Glavna „zvezda“ je Karson Venc, kvoterbek Filadelfija Iglsa. Venc je ove godine bio loš, što svojom greškom, što očajnim potezima kluba, što zahvaljujući velikom broju povreda hvatača i momaka iz ofanzivne linije.

Kako Iglse već napustio Dag Pederson (stigao Nik Sirijani iz Indijanapolis Koltsa), činilo se da će Venc ipak ostati. Ipak, prema pisanju američkih medija, rastanak Venca i tima iz „grada bratske ljubavi“ je pitanje praktično sata.

Kao partneri su se izdvojili očekivano Indijanapolis Koltsi, koje predvodi Frenk Reih, trener pod kojim je Venc u Filadelfiji bio na nivou MVP igrača, ali i neočekivano – Čikago Bersi.

Filadelfija bi trebalo za nekadašnjeg drugog pika na draftu da dobije najmanje jednog pika prve runde i igrača koji bi naredne godine mogao da bude nosilac igre, a spominje se da bi Čikago u paketu mogao da pošalje i Nika Folsa, heroja Filadelfije koji je ovom gradu doneo Superboul 2018. godine.

Više će biti poznato najkasnije u utorak, mada ne bi bilo iznenađenje ni da zvanična potvrda usledi već sutra…

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar