Foto:OZAN KOSE / AFP / Profimedia/Orange Pics BV / Alamy / Alamy / Profimedia/EPA-EFE/Emilio Naranjo

Čitaoci portala Nova.rs imaće prilike da tokom novogodišnjih praznika pročitaju i uživaju u velikom broju fantastičnih intervjua i sjajnih sportskih priča.

Već prvog dana 2022. godine očekuje vas raspored sportskih događaja za čitavu godinu. A biće uzbudljivo, u najmanju ruku, jer kako drugačije opisati, s obzirom na to da će maltene na samom početku biti održan Australijan open, potom i Zimske olimpijske igre, dok će malo pre dočeka 2023. ljubitelji fudbala uživati u bravurama najboljih fudbalera planete na Svetskom prvenstvu u Kataru.

PROČITAJTE JOŠ...

Nakon toga sledi rezime godine iz snova Novaka Đokovića, tokom koje je osvojio tri grend slem titule i stao nadomak četvrte, uz poraz u polufinalu Olimpijskih igara.

Ipak, nije sve tako jednostavno za Đokovića, kom je prvo mesto na ATP turu ugroženo, čime ćemo se baviti u posebnom tekstu, ali i padom ženskog tenisa.

Za ljubitelje filma, tu je spisak najboljih dokumentaraca koje bi trebalo da pogledate tokom praznika.

Takođe, osvrnuli smo se i na reči Dušana Mandića po osvajanju zlata na Olimpijskim igrama i na to da li ga je neko poslušao i otišao na vaterpolo.

Godinu za nama obeležile su odlične igre Crvene zvezde i Partizana, pa će ljubitelji fudbala moći da pročitaju i o cenama uzdanica crveno i crno-belih nakon završetka jesenjeg dela sezone 2021/2022.

Dan kasnije čeka vas intervju sa Zoranom Terzićem, selektorom ženske odbojkaške reprezentacije Srbije, zatim ekskluzivni intervju sa kapitenom reprezentacije Srbije Dušanom Tadićem, MMA borcem Vasom Bakočevićem…

Pored toga, očekuje vas u narednim danima još dosta interesantnog sadržaja koju vam donosi sportska rubrika portala Nova.rs.

BONUS VIDEO Gol Aleksandra Mitrovića za plasman Srbije na Svetsko prvenstvo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar