Foto: Youtube screenshot Index Video

Božidar Jović, direktor RK Zagreb, napravio je paralelu između srpske i hrvatske rukometne reprezentacije koja je izazvala dosta reakcija.

Jović je uporedio stanje u našem rukometu sa stanjem u košarkaškoj reprezentaciji „vatrenih“, a navodi da je o tome pričao i sa bivšim selektorom rukometaša Srbije Nenadom Peruničićem.

PROČITAJTE JOŠ

„Srbi imaju drugi problem, o tome mi je pričao i moj prijatelj i cimer iz juniorskih dana Nenad Peruničić, koji je bio selektor Srbije. Oni nemaju kult reprezentacije i okupe se u Beogradu kako bi sedam dana bančili i pijančili. Peruničić kaže da mi Hrvati dolazimo u reprezentaciju sa srcem i dušom, a ne da pobegnemo od klupskih obaveza“, rekao je Jović za „Index“.

To ga je podsetilo i na razgovor sa Bojanom Bogdanovićem, jednim od najboljih košarkaša Hrvatske:

„Istina je, to asocira na našu košarku. I davno mi je to rekao moj prijatelj Babo Bogdanović. ‘Eh, da barem mi košarkaši svi želimo doći i da izgaramo za hrvatsku reprezentaciju više nego za klub, bili bismo bolji od njih u košarci, to garantujem.’ Eto, tako Srbi grizu za košarku, kao mi za rukomet“, završio je Jović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar