Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Snežana Perić, legendarna karatistkinja Srbije, preminula je u 44. godini nakon teške bolesti, a iza sebe je ostavila supruga Đorđa Pantića, bivšeg golmana i danas trenera čuvara mreže.

Njih dvoje su se venčali 2006. godine.

PROČITAJTE JOŠ

Ceremoniju venčanja obavili su u Beogradu u Opštini Stari Grad, a nije bilo uobičajene raskoši i luksuza u ovakvim prilikama.

Bila je to svedena, intimna ceremonija pred malim brojem gostiju. Među zvanicama su bili kumovi, najbliža rodbina i malobrojni prijatelji koji su imali priliku da uživo čuju sudbonosno „Da“.

U tom braku su dobili i ćerku, koja danas ima 15 godina.

Snežana je jednom pričala o ljubavi sa Đorđem i razlogom zašto se nisu eksponirali u medijima.

„U vreme kada se mnogi brakovi raspadaju i sve manje mladih ljudi veruje u ljubav, nas dvoje uživamo u idiličnoj vezi koju su ojačali svi problemi s kojima smo se susreli tokom skoro pet godina zajedničkog života. Sada, kada nam se život u potpunosti stabilizovao, a Đoletu ponovo krenulo na profesionalnom polju, ubiremo plodove sreće koju smo zaslužili. Ne varamo jedno drugo, ne svađamo se na javnom mestu, a povukli smo se i iz medijskog života jer nam je naš mali svet dovoljan. Najvažnije mi je što imam njih dvoje i ništa mi više od toga nije potrebno. Trenutno ne planiramo još dece, ali ako se to desi, sigurna sam da našoj sreći neće biti kraja“, ispričala je tada Snežana.

Pre nekoliko dana je primljena u bolnicu, a uprkos velikom trudu lekara nije uspela da pobedi u životnoj borbi.

Otkrila je jedanom prilikom Snežana i kako ga je upoznala. Znali su jedno za drugo, sreli su se nekoliko puta, ali su se zvanično upoznali tek nakon godinu dana u jednom klubu. Tada je Snežana želela da mu „nabaci“ drugaricu. Đorđe je imao druge planove, a ona mu je poručila da nije njegov put.

„Priznajem, imala sam nerealnu sliku o njemu. Išla sam nekoliko puta na Partizanove utakmice, divila se njegovim odbranama, a ni sanjala nisam da taj momak između stativa može jednog dana da bude moj voljeni. Razmenili smo posle upoznavanja nekoliko SMS poruka, čuli se nekoliko puta, ali sve je to bilo onako kako i inače ide kod mladih. Onda smo oboje uleteli u neke obaveze i nismo se čuli gotovo mesec dana. Sve dok mu nisam poslala poruku za rođendan“, ispričala je Snežana za „Politiku“.

Zatim je i Đorđe dodao.

„Poruka me je iznenadila, a, sećam se, tada smo oboje bili na pripremama. Onda smo nastavili da se dopisujemo, posle priprema da se viđamo, ali sve je bilo na drugarskom nivou. Viđali smo se sve češće, a zajedno ostajali sve duže. Posle mesec dana počeli smo da živimo zajedno. Probudili smo se jednog jutra i shvatili da više ne želimo da se razdvajamo.“

Snežana je zatim dodala u intervjuu za „Politiku“ pojasnila i šta je oduševilo kod njega.

„Sve nam se nekako brzo desilo, za relativno kratko vreme smo postali bliski kao da se sto godina poznajemo. Uvek smo zajedno, sve probleme rešavamo zajedno, Đorđe mi pomaže u kući. On je najbolja osoba koju poznajem, naravno da ga volim najviše na svetu. Zaljubila sam se u njegove oči, njegovo srce i njegovu dušu. On je veliki čovek, šarmantan muškarac i zato razumem te silne devojčice koje su se zaljubljivale u njega. Njega može da ne voli samo onaj ko ga ne poznaje“, iskrena je bila Snežana tada.

BONUS VIDEO Tadić o Mitrovom golu, krađi vremena i nervozi Portugala

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar