Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Nemanja Vico i Petar Velkić novi su igrači vaterpolo kluba Partizan, potvrdili su crno-beli i tako nastavili veliku rekonstrukciju tima za sezonu 2021/2022.

PROČITAJTE JOŠ...

Velkić u Partizan, u kom je i započeo vaterpolo karijeru, dolazi iz ekipe Šapca u kojoj je proveo poslednje tri sezone. Prethodno, nakon što je prošao kroz mlađe kategorije Partizana Velkić je crno-belu kapicu nosio do 2017. godine.

Drugo pojačanje na mestu centra je Nemanja Vico, 27-godišnjak iz Kotora koji je za Partizan igrao od 2012. do 2016. godine, sa crno-belima je osvojio dve titule prvaka države nakon čega je usledio odlazak u Vuljgameni iz Grčke, te italijanski Trst.

Obojica su se takođe našla na spisku selektora Dejana Savića i konkurisaće za tim koji će Srbiju predstavljati na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Vico i Velkić su poslednja dva pojačanja u velikoj rekonstrukciji crno-belih, pošto je u klub već stigao Milan Aleksić, Stefan Mitrović je parafirao produžetak saradnje, dok se očekuje da na Banjicu u narednim danima stigne još nekoliko vaterpolista koji će pokušati da titulu prvaka Srbije vrate u Beograd.

Podsećamo, Partizan je 2020. godine doživeo niz promena na čelu, upravljanje klubom su preuzeli nekadašnji igrači, a po završetku sezone uprava u kojoj se, između ostalih, nalaze nekadašnji golman Nikola Kuljača i aktuelni reprezentativac FIlip Filipović započela je sa konkretnim potezima u cilju povratka Partizana na mesto koje je decenijama zauzimao.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar