Foto: Printscreen Youtube

Nemački borac marokanskog porekla Otman Azaitar neće se boriti na UFC 257 u Abu Dabiju iz totalno neobičnog razloga.

Nedugo nakon što se u javnosti pojavila fotografija, gde se vidi koliko je Azaitar izmučen skidanjem kilograma pred vaganje za borbu, on se našao pred otkazom u UFC.

PROČITAJTE JOŠ:

Jedna od retkih organizacija koje je tokom cele prošle godine pronalazila načine da održava svoje događaje, nije htela da pređe preko kršenja protokola.

Otman i njegov tim su prekršili UFC-ova sigurnosno-zdravstvena pravila tako što su presekli svoje narukvice

„Priča je zapravo neverovatna. Azaitar i njegov tim su presekli narukvice. Nakon toga su dali narukvicu nekome izvan našeg ‘mehura’, iskreno mi nije jasno kako su to uspeli. Čovek je stavio narukvicu, ušao u hotel i otišao prema sobi tako što je prešao preko četiri balkona.

„Nakon toga je ušao u svoju sobu, ostavio torbu, presvukao se i otišao. Obezbeđenje je htelo da ga zaustavi, ali nije uspelo. To je to. Azaitar je već otišao, on više nije UFC-ov borac i ne bori se večeras“, rekao je prvi čovek te organizacije Dejna Vajt.

Azaitar ima 30 godina, rođen je u Kelnu, ali je marokanskog porekla, ima 70 kilograma i nadimak mu je „Buldožer“. U UFC-u je imao skor 13-0, od čega je deset pobeda bilo nokautom.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar