Foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tragična smrt Tine Tintor nakon saobraćajne nesreće koju je izazvala NFL zvezda Henri Rags dobila je na prvi pogled neverovatan nastavak.

Rags je u noći između 2. i 3. novembra izazvao tešku saobraćajnu nesreću kada je svojom Ševrolet Korvetom udario u Tojotu Rav4 kojom je upravljala Tintorova.

PROČITAJTE JOŠ...

Rags je malo pre udara vozio brzinom od preko 250 kilometara na čas, a uprkos tome što je pokušao da uspori, nije uspeo da izbegne direktan udarac u njen automobil u kom se nalazila sa svojim psom.

Nesrećna devojka nije poginula na licu mesta, već je život izgubila u plamenu svog automobila koji se zapalio nakon sudara. Upravo to Ragsovi advokati pokušavaju da iskoriste kako bi skinuli odgovornost sa svog klijenta.

„Vatrogasci su bili u poziciji da ugase požar dok se još uvek nije razbuktao“; navedeno je u sudskim dokumentima do kojih je došla televizijska stanica „13 Action News“.

Ubrzo se oglasio i glasnogovornik okruga Klark u kom se nalazi Las Vegas, Erik Papa:

„Nije bilo nikakvih odlaganja u odgovoru ili napadu na vatru. Kapetan je na licu mesta prijavio da je vozilo u potpunosti bilo zahvaćeno vatrom po dolasku vatrogasaca, i da nije bilo mogućnosti za preživljavanje za one koji su se našli u putničkom delu. Jedan deo vozila se konstantno palio i izazivao probleme, što nije neobično za ovaj tip događaja. Kapetan je istakao da je postojao neki materijal koji je kapao, moguće od ulja, a koji je dovodio do ponovnog paljenja na strani putnika. Vatrogasci su neprestano gasili ovaj deo, kad god bi se zapalio“, rekao je Papa.

Ragsovi advokati su svoju tvrdnju bazirali na rečima neimenovanog svedoka koji se našao na licu mesta kada je došlo do sudara. Nakon što je čudo zvuk udara vozila o vozilo, neimenovani svedok je otišao da istraži, a kada su vatrogasci stigli na lice mesta, navodno je samo jedan deo vozila bio pod plamenom. Pripadnici vatrogasne brigade su, prema rečima ovog svedoka, vatru pokušali da ugase tek posle 20 minuta, kada je njeno vozilo već u potpunosti izgorelo.

Bonus video: Poništen gol Irske protiv Portugala

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar