Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Srpski atletičar Mihail Dudaš završio je studije na Univerzitetskom koledžu u Londonu i stekao zvanje mastera.

Olimpijac, koji je ispunjavao olimpijske norme pred London i Rio i takmičar u desetoboju i sedmoboju, propustio je Tokio ove godine.

PROČITAJTE JOŠ:

„Zvanično je! Master u oblasti menadžmenta“, napisao je Dudaš ove nedelje na društvenim mrežama, uz fotografiju obaveštenja koje je dobio od univerziteta.

Mihail je svoj master rad predao još pre tri meseca, a nakon što je 32-godišnjak položio poslednji ispit mogao je da se nada novoj diplomi.

„Master rad je predat i time završen poslednji ispit na UCL-u. Iako ovog puta nisam učestvovao na Olimpijskim Igrama, moram priznati da sam i te kako zadovoljan svime što se u mom životu dogodilo u protekloj godini. Hvala Čevening avords programu, što ste mi omogućili da na Univerzitetskom koledžu u Londonu ‘oblikujem’ svoje znanje, upoznam sjajne prijatelje i učim od najboljih profesora na svetu. To je privilegija“, napisao je Dudaš letos.

Podsećamo, Mihail je osvajač bronzanih medalja sa Evropskog prvenstva u Amsterdamu 2016. u desetoboju, ali i bronze u Geteborgu u dvorani, na Evropskom prvenstvu 2013.

Foto: Printscreen Instagram / mihaildudas

BONUS VIDEO: Medvedev razljutio publiku u Madridu, zviždali mu kao nekad Đokoviću

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar