Foto: EPA-EFE/EDDY LEMAISTRE

Ljubomir Obradović i kompletan stručni štab ženske rukometne reprezentacije Srbije sporazumno su raskinuli ugovore sa Rukometnim savezom , pa je nacionalna selekcija zvanično ostala bez selektora.

PROČITAJTE JOŠ

Obradović je na kormilo došao 2017. godine i za to vreme vodio nacionalni tim na dva Svetska i dva Evropska prvenstva.

Odlasku je prethodio sukob selektora i igračica tokom kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre koji je igran u Mađarskoj i na kojem su naše rukometašice doživele neuspeh.

Reprezentativke su optužile selektora zbog loše atmosfere i označile ga kao glavnog krivca za neuspeh, a priču je potvrdila i nova predsednica saveza Milena Delić.

Rukometni savez Srbije izdao je saopštenje povodom prekida saradnje sa Obradovićem

„Upravni odbor Rukometnog saveza Srbije na današnjoj sednici jednoglasno je razrešio dužnosti selektora, trenere i sve članove stručnih štabova ženskih reprezentativnih selekcija. Sa selektorom ženske seniorske reprezentacije Ljubomirom Obradovićem postignut je dogovor o sporazumnom raskidu saradnje. O novim rešenjima za mesto selektora, odnosno, trenera reprezentativnih selekcija, UO Rukometnog saveza Srbije izjasniće se na narednoj sednici“, navodi se u saopštenju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar