Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Zanimljivo tumačenje

Janis Papapetru bio je junak Grčke u pobedi nad Novim Zelandom rezultatom 83:74.

Bivši igrač Partizana, a trenutni član Panatinaikosa, ubacio je čak 27 poena uz šest skokova, te je predvodio Grčku do plasmana u narednu rundu Mundobasketa.

PROČITAJTE JOŠ:

Ivo Nakić i Duško Vujošević bili su gosti emisije na kanalu „Sport klub“, pa su izneli i svoje mišljenje o partiji Papapetrua i reprezentaciji Grčke.

„Stvarno mu se otvorilo. Igra odlično na ovom Prvenstvu. Partizan je spremao Papapetrua za Svetsko prvenstvo. Igra svoju igru“, rekao je Ivo Nakić, a onda se ubacio Vujošević:

„Nema mu Smailagića da izlaze uveče“, nasmejao je bivši trener Partizana sve u studiju.

Nakon toga se nastavilo sa ozbiljnom analizom.

„Igra i odbranu i napad, ali ne sviđa mi se kako igra Grčka, ne uliva mi poverenje. Bila bi druga priča sa Slukasom, Kalatesom i Adetokumbom. Muče se na svakoj utakmici, nema kreacije, dosta je teško“, dodao je Nakić.

Vujošević se nadovezao i istakao da će biti zanimljiv duel Crne Gore i Grčke u drugoj fazi Mundobasketa.

„Nema ekstra igrača koji pravi razliku. Igraju tvrdo, jaka odbrana, može Crna Gora da traži nešto u utakmic protiv njih“, objasnio je Vujošević.

Sve utakmice Mundobasketa pratite u direktnim prenosima uz SBB na kanalima Sport kluba.

Orlovi su u prve tri utakmice do vrha napunili mrežice Kine, Portorika i Južnog Sudana, a dodatnu motivaciju dala im je Mozzart fondacija koja za svaki poen donira 1.000 dinara, a za svaku trojku 10.000 dinara. Na samo tri meča u grupnoj fazi takmičenja prikupljeno je 694.000 dinara, koji će se usmeriti za razvoj sporta među školarcima.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar