Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Košarkaši Crvene zvezde od 19 časova u hali "Aleksandar Nikolić" dočekuju Armani iz Milana, u 24. kolu Evrolige.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić izjavio je da će njegov tim pokušati da odigra dobar meč.

PROČITAJTE JOŠ

„Milano je jedna od najboljih ekipa u takmičenju. Igraju odlično, imaju sjajan rezultat i u borbi su za sam vrh tabele. Može se očekivati da dođu do same završnice, u kojoj su bili i prošle godine. Čini se da su jači i još kvalitetniji nego što je to bilo prethodne sezone“, rekao je Radonjić.

Svestan je iskusni stručnjak šta im je potrebno protiv favorizovanog rivala i posebno ističe dva aspketa u igri.

„Ima tu mnogo kvaliteta i pokušaćemo da odgovorimo na to. Moramo svakako da budemo tečniji u napadu, potrebni su nam i neki laki poeni u ovom meču i videćemo šta će to da donese“, poručio je Radonjić.

Plejmejker Stefan Marković ističe da ekipa Armanija ima najširi roster u Evroligi.

„Veeliki izazov je pred nama i očekujem da ćemo uz podršku naših navijača i u našoj dvorani doći do dobrog rezultata. Ovo je ekipa koju su činili iskusni igrači. Letos su podmladili ekipu nekim potpisima i drugim igračima, pojačavali su se i tokom sezone. Imaju ogroman izbor, svakako iskusna ekipa koja zna šta radi, ali mi moramo da se fokusiramo na našu igru i zna se kakva je ovde atmosfera“, rekao je Marković.

Zvezda će već u četvrtak opet na parket, jer će u istom terminu od 19 sati dočekati Monako, na čijoj klupi sedi Saša Obradović, bivši trener srpskog evroligaša.

BONUS VIDEO Dejan Radonjić o porodici, Zdravku Čoliću, radonjizmu i željama za 2022.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar