Gačić
Lazar Gačić; Foto: KK Crvena zvezda

Crvena zvezda nastavlja sa potpisima mladih i talentovanih igrača koji će u narednim godinama predstavljati temelj i zalog za budućnost.

Talentovano krilo Lazar Gačić potpisao je u utorak višegodišnji stipendijski ugovor sa Zvezdom. Tako su crveno-beli sačuvali možda i najtalentovanijeg krilnog igrača u Evropi.

PROČITAJTE JOŠ

Perspektivni 15-godišnji košarkaš zajedno sa roditeljima odlučio je da odbije izuzetno unosne ponude Reala i Barselone, i nastavi svoj košarkaški razvoj na Malom Kalemegdanu, u klubu čiji je član već dve sezone.

Gačić je visok 210 centimetara, rođen je 31. maja 2005. godine, igra na poziciji krila i predstavlja veliki potencijal srpske košarke i Crvene zvezde.

“Pre potpisivanja ugovora dobio sam samo jedan savet od roditelja, a to je da nastavim da radim još jače, više i tako ispunim svoj san da postanem prvotimac Crvene zvezde. Nisam oka sklopio noćas, bilo je puno tenzije i uzbuđenja jer ovo je veliki korak, ali za sada samo jedan ka mom cilju i kao što sam rekao snu, jer smo svi u porodici veliki zvezdaši. Sada ostaje da jako radimo, imamo dobar tim i očekujem da se u našoj konkurenciji borimo za titulu uz napredak svih nas kao igrača” rekao je Gačić prilikom potpisivanja ugovora sa crveno-belima.

Zvezda je sa druge strane sačuvala još jednog momka od koga i klub i srpska košarka mogu mnogo da očekuju u narednim godinama.

Osim Gačića, crveno-beli dres nosiće naredne sezone i Vudragović, Topić, Gagić, a narednih dana Zvezda će nastaviti dovođenje najtalentovanijih dečaka i jačanje mlađih selekcija kluba.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar