Nikola Kalinić, Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde obavili su potrebna testiranja pred početak priprema za novu sezonu, objavio je klub u sredu.

Sam početak ove radne nedelje bio je rezervisan za testove, dok se ekipa od srede preselila u dvoranu „Aleksandar Nikolić“, gde počinje sa pripremama za novu sezonu.

PROČITAJTE JOŠ:

Akcenat će biti na jačanju i poboljšanju fizičke spreme, pred izazove u četiri takmičenja. Crveno-beli brane titulu u ABA ligi, što je i sada prioritet. Uz to se najavljuje dolazak još jednog centra, jer je nedavno otišao Lendri Noko.

„Ekipa je obavila neophodne testove u prethodna dva dana, praktično ovi uvodni dani se sprovode prema ranije utvrđenom planu. Očekuje nas naporan rad u pripremnom periodu, treninzi i pripremne utakmice, kroz koje želimo da postignemo zadovoljavajući nivo i budemo spremni za početak sezone. Nikola Ivanović i Holins stižu narednih dana, dok Voltersa očekujemo u Beogradu uz našu dozvolu krajem meseca. Trenutno tražimo igrača na poziciji pet, i time bi tim za takmičarsku sezonu bio definitivno kompletiran“, rekao je Dejan Radonjić, trener crveno-belih za klupski sajt.

Zvezda će, kao deo priprema, odigrati i turnir u Minhenu, a kompletne pripreme proći će u Beogradu. Organizovane timske aktivnosti počinju 21. avgusta.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar