Foto: Starpsort

Dvojica sudija po prvi put u ovoj finalnoj seriji.

Crvena zvezda i Partizan u ponedlejak od 20.00 odlučiće ko će biti šampion ABA lige, nakon pšto je rezultat posle prve četiri utakmice izjednačen na 2:2.

PROČITAJTE JOŠ

U dosadašnjem toku serije se u velikoj meri pričalo i o sudijama, pa se sa nestrpljenjem čekalo da se saznaju imena arbitara koji će suditi u poslednjem meču dramatične serije.

Zadatak da dele pravdu u majstorici imaće Saša Pukl, Tomislav Hordov i Miloš Koljenšić.

Sašo Pukl imao je već priliku da sudi u prve četiri utakmice, dok če Hordov i Koljenšić po prvi put biti sudije u ovoj seriji.

Zvezda je dobila prva dva susreta kao domaćin, a u drugom smo videli pravu dramu i nekoliko spornih situacija. U taboru crno-belih su se žalili na suđenje, a posle sudijske ekspertize utvrđeno je da su oštećeni u završnici.

Dramatično je bilo i u trećem meču koji je bio najteži za suđenje.

Partizan je smanji prednost Crvene zvezde, a sudije su prekinule meč zbog incidenata sa tribina, a čak je sudija Boltauzer dobio i udarac u glavu.

Zvezda je posle sudijske ekspertize dobila potvrdu da je u tom meču ona bila oštećena, dok je u četvrtom duelu sve prošlo bez drame.

Kako stvari stoje neče biti nimalo lako sudijama u petoj odlučujućoj u takmici zbog uzavrlele atmosfere i brojnih tenzija.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar