Košarkaš Dejan Davidović u prodoru ka košu
Dejan Davidovac Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Košarkaši Crvene zvezde iz preventivnih razloga zbog koronavirusa neće učestvovati na Gomeljski kupu u Moskvi, koji će se igrati 17. i 18. septembra, a pored crveno-belih na turnir neće doći ni UNIKS Kazanj.

PROČITAJTE JOŠ

Na turniru koji nosi ime legendarnog ruskog trenera prvobitno je trebalo da igraju CSKA, Krasnodar Lokomotiva Kubanj, Crvena zvezda i Panatinaikos. Grci su prvi otkazali dolazak, a umesto njih pozvan je UNIKS. Nova otkazivanja potpuno su promenila izgled turnira tako da će sada u Moskvi, po pisanju „Ria novosti“, igrati CSKA, CSKA 2, Parma Perm i Moskva MBA.

Crvena zvezda zbog koronavirusa nije završila ni Glorija kup u Antaliji jer je bilo otkazano finale sa Efesom, tako da su crveno-beli uskraćeni za tri kvalitetne provere, s obzirom da je trebalo da u polufinalu turnira u Moskvi igraju sa CSKA, a zatim da idigraju i završni meč u finalu ili u borbi za treće mesto.

„Crvena zvezda je igrala na turniru u Turskoj gde je u protivničkim ekipama bilo igrača zaraženih koronavirusom. Beograđani nisu hteli da razikuju uoči početka zvaničnih mečeva, izvinili su se organizatorima i odlučili su da ostanu kod kuće“, glasila je poruka ruskim novinarima upućena iz CSKA.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar