Foto: Srđan Stevanović/Starsport

KK Crvena zvezda održao je bezbednosni sastanak uoči početka predstojeće sezone, u kojoj će se boriti na četiri fronta - ABA liga, Evroliga, Superliga Srbije i Kup Radivoja Koraća.

Ovaj vid okupljanja na početku svake sezone postao je praksa, koju crveno-beli primenjuje dugi niz godina.

PROČITAJTE JOŠ

Ujedno, pokazala se kao vrlo korisna i neophodna za bolju i detaljniju međusobnu komunikaciju, koja je dovela i do toga da je Zvezda od strane Evrolige prepoznat kao partner i klub koji je najviše napredovao u bezbednosnom i organizacionom aspektu protekle sezone, među svim klubovima Evrolige i Evrokupa.

Predstavnici MUP, Žandarmerije, Uprave za vanredne situacije, Prekršajnog suda, Bezbednosno-informativne agencije, redarske službe “Sunčev krug”, ali i KSS, hale „Aleksandar Nikolić“, TV Sport klub i TV Arena sport, i Ticket vision, analizirali su zajedno sa komesarom za bezbednost kluba sve informacije i nove stavke u Evroliginim podzakonskim aktima.

Posebno se pričalo i Covid-19 protokolima propisanim od strane Vlade Republike Srbije i same Evrolige.

“Zbog dobro poznate pandemije koronavirusa, celokupna sezona, a posebno njen početak će biti vrlo specifični, ali, kao i uvek, bezbednost svih učesnika je na prvom mestu. Mi se nadamo da će se uskoro i navijačima dozvoliti prisustvo na tribinama, naravno uz nove mere ponašanja, a kako bi sve proteklo u najboljem redu, bilo je neophodno da sve detalje blagovremeno svi zajedno prođemo i da eventualne nedoumice razjasnimo pre prve utakmice. Iskoristili smo priliku da se ispred kluba i direktno zahvalimo svim institucijama koje su nam svesrdno pomogle prethodne sezone da organizaciju utakmica podignemo na najviši nivo u Evroligi” izjavio je komesar za bezbednost KK Crvena zvezda, Vuk Stevanović.

Kako dodaju sa Malog Kalemegdana, navijače će blagovremeno obaveštavati o svim aktuelnostima i merama u vezi sa predstojećim utakmicama.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar