Zvezdan i Zoran Slavnić Foto: Ataimages, Starsport

Legendarni srpski košarkaš Zoran Moka Slavnić frapirao je sve.

Čovek koji je osvojio sve moguće trofeje u svetu košarke je odlučio da govori o svemu što mu je na duši, a priznao je i velike greške koje ga i danas proganjaju.

PROČITAJTE JOŠ

Pojasnio je i kada je bio najsrećniji, te zbog čega je sin dobio baš to ime.

„Najsrećniji trenutak? Kada sam dobio sina. Oduvek sam želeo sina. Dobio sam ga dok sam bio na Olimpijskim igrama. Voleo sam Crvenu zvezdu i zato sam mu dao ime Zvezdan. Da sam dobio ćerku, zvala bi se Zvezdana“, otkrio je Slavnić.

Istakao je i kakvu je grešku napravio tokom vaspitanja sina.

„Kada je imao 14 godina razveo sam se, a on je ostao da živi sa mamom. To mi je bila najveća greška u životu. Upisao sam ga u Petu gimnaziju i svaki dan vozio u školu, a zatim i posle škole kući. Ustajao sam rano zbog njega, pravio mu sendviče, plaćao privatne časove… Izdržao je taj tempo nekoliko meseci, a onda mi je rekao da neće više da ide u školu i da ga ne zanima. Krivo mi je što Zvezdan i ja nismo imali dobar odnos. Nije mi se svideo put kojim je krenuo i to sam mu otvoreno zamerao. Pokušavao sam da mu pomognem, ali nije hteo da sluša. Bio je odličan u sportu, to je nasledio od mene. Međutim, nije ga zanimalo čak ni da bude trener“, rekao je Slavnić za „Večernji list“.

Istakao je da nije zažalio što nije dobio još dece.

„Na sreću, moja druga žena Jelena nije insistirala na deci. Ni ja ih nisam želeo jer sam se plašio da opet ne napravim kriminalca“, bio je iskren Slavnić.

BONUS VIDEO Nikola Jokić pokazao dominaciju nad prvom zvezdom San Antonija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar