Partizan nije završio sa sklapanjem tima.

Košarkaši Partizana odradili su prvi trening uoči predstojeće sezone. Sportski direktor crno-belih, Zoran Savić, govorio je o ciljevima, očekivanjima i pojačanjima koja Partizan planira da dovede u narednom periodu.

Pročitajte još

Nije želeo da daje prognoze, ali je istakao da se nada da će Partizan imati kvalitetniji tim nego što je to bio slučaj prošle sezone.

„Svake sezone pre početka, očekivanja su nam najveća moguća. Partizan tako funkcioniše od osnivanja. Ekipa još uvek nije formirana. Pokušaćemo da sklopimo bolji tim nego što smo imali prošle sezone. Pokušaćemo da imamo veći fond igrača, to je jedan od ciljeva“, rekao je Savić.

Govorio je o pojačanjima koja Partizan planira da dovede u narednom periodu.

„U planu je po jedan igrač na spoljašnjim i unutrašnjim pozicijama. Ciljevi su da oformimo što bolji tim, nećemo da pretimo i da najavljujemo da ćemo otići na Fajnal-for ili osvojiti Evroligu. Mislim da to nije u redu iz razloga što tu igra veliki broj ekipa koje su i po budžetu i po tradiciji na visokom nivou. Nadamo se da ćemo unaprediti ekipu u odnosu na prošlu sezonu i da će konekcija sa navijačima biti još bolja, to je pokazatelj da smo na dobrom putu“, zaključio je Zoran Savić.

BONUS VIDEO Pešić: Odmah se popravite, nemojte da se brukamo!

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar