košarkaška lopta ABA liga
Foto: Srđan Stevanović/Starsport

"Ponosni smo jer smo posle 24 odigrane utakmice položili prvi test na Balkanu i pokazali da je odluka ABA lige da se kod nas odigra turnir drugoligaških ekipa i više nego sjajna odluka", istakao je Nikola Novaković, direktor Turističkog rekreativnog kompleksa Zlatibor.

„S obzirom na to da su i svi učesnici iskazali zadovoljstvo boravkom na Zlatiboru, verujem da ćemo se ponovo videti u martu“, rekao je Novaković i zahvalio se lokalnoj samoupravi, koja je renoviranjem dvorane doprinela dobijanju domaćinstva i uspešnom održavanju turnira.

PROČITAJTE JOŠ

Na Zlatiboru je odigrana prva etapa košarkaške ABA 2 lige, eksperimentalnog karaktera u skladu s pandemijom koronavirusa.

Odigrana su četiri kola, a uoči nastavka takmičenja u drugom “balonu” prvo mesto za sada drži KK Studentski centar iz Podgorice, ispred skopskog MZT -a, Slobode iz Užica i Zlatibora.

Svih 14 ekipa bile su smeštene u hotelu Palisad i sve utakmice odigrane su u renoviranoj zlatiborskoj dvorani.

Tako su ispoštovane sve zdravstveno-bezbednosne mere usled pandemije koronavirusa, a dobra organizacija turnira biće najbolja preporuka za domaćinstvo završnice takmičenja.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar