KK Partizan, Željko Obradović
KK Partizan, Željko Obradović; Foto: Starsport.rs ©

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović kaže da klub nije doneo konačnu odluku po pitanju Vladimira Brodzijanskog.

Obradović je to pitanje prokomentarisao posle ubedljive pobede Partizana nad MZT Skopljem.

PROČITAJTE JOŠ:

Crno-beli su u ponedeljak uveče sa 120:67 upisali najubedljiviju svoju pobedu u ABA ligi i nadmašili rekord od pre pet godina kada su Igokei ubacili 117 poena.

O Brodzijanskom se prethodnih dana pisalo kao o precrtanom, a da se na njega ne računa, videlo se i po tome da nije bio ni u protokolu za meč sa MZT-om, kada su šansu dobili rezervisti.

Svi su dobili minute i ubacili bar poneki poen, a Alen Smailagić je predvodio Partizan sa 24 poena.

„Mi smo njega doveli u situaciji kada smo oba naša centra imali van tima, i Koprivicu i Smailagića. Sada se vratio Smailagić, postoji ta situacija sa Huventudom, ali još nije doneta odluka, donećemo odluku“, rekao je Obradović o Brodzijanskom.

Slovački internacionalac je došao u novembru i potpisao ugovor do kraja januara. Trebalo je da menja i malo rastereti Matijasa Lesora, što nije adekvatno uradio.

Prema pisanju španskih medija, Brodzijanski je već u odmaklim pregovorima sa Huventudom, čiji je dres nosio od 2020. do 2022. godine.

Obradović je u više navrata rekao da Brodzijanski normalno trenira i da nema problema u njegovom ponašanju. Situaciju sa Brodzijanskim dodatno otežava to što je Balša Koprivica van terena duže vremena jer ima problem sa mononukleozom.

BONUS VIDEO: Treneri hvale Nikolu Jokića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar