Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Legenda srpske košarke i doskorašnji trener Fenerbahčea Željko Obradović posetio je sportski centar Dinamik tokom meča Košarkaške lige Srbije (KLS).

Obradović se retko pojavljuje u javnosti od povlačenja, pa je, posle odlaska na meč Partizana protiv Uniksa, iznenadio sve na Dorćolu došavši na meč Dinamika i OKK Beograda u kom je Dinamik slavio predvođen Gregorom Glasom sa 84:81.

PROČITAJTE JOŠ:

Popularni „Žoc“ se letos povukao iz aktivnog bavljenja košarkom na najmanje godinu dana i svoje mesto na klupi Fenerbahčea je pre početka ove sezone ustupio Igoru Kokoškovu.

Obradović je tada rekao da želi da se odmori, a nešto slično je uradio i po odlasku iz Panatinaikosa 2012. godine.

„Najtrofejniji evropski trener video je veliki broj mladih i talentovanih igrača u oba tima, pre svih fenomenalne Gregora Glasa i Merta Ekeja“, pišu iz KLS.

Imao je i šta da vidi, budući da je spomenuti Glas ubacio OKK Beogradu čak 33 poena, dok je Ekej podelio deset asistencija, a imao je i 13 poena u dresu Dinamika.

Ekipu OKK Beograda je predvodio Marko Stojadinović sa 20 poena, dok je njegov imenjak Brekić sa 12 poena i osam skokova bio blizu dabl-dabla.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare