Foto: EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Zadovoljan je pobedom, ali očekuje još bolji Partizan u nastavku sezone

Trener Partizana Željko Obradović prokomentarisao je pobedu svog tima protiv Krke sa 96:56 u drugom kolu ABA lige.

Meč je odigran u Novom Mestu, a Partizan je imao i podršku svojih navijača sa tribina.

“Samo da se navijačima Partizana i Krke koji su napravili veoma lepu atmosferu. Mislim da su mogli da uživaju. Očigledno je da smo večeras počeli agresivnije i igrali dobru odbranu od prvog minuta. Zahvaljujući tome dolazili smo do lakih poena u kontranapadu. Ipak, u nekoliko trenutaka bili smo brzopleti“, rekao je Obradović.

PROČITAJTE JOŠ:

Tu se nije zaustavio.

„Evidentna je razlika u ova dva tima, želim da čestitam svom kolegi Gašperu Okornu na svemu što je uradio i u prvom kolu i danas. Ima razloga biti ponosan na svoje igrače. Takođe, čestitao bih i svojim igračima”, dodao je Obradović.

Partizan nema mnogo vremena za odmor, pošto ga tokom radne nedelje očekuje duel protiv Asvela u Evroligi.

Utakmicu je prokomentarisao je trener Krke Gašper Okorn.

“Čestitam Partizanu na prikazanoj igri. Naravno da ne možemo biti zadovoljni porazom od 40 razlike, ali to je u ovom trenutku naše realno stanje. U prvoj četvrtini smo uspeli parirati, a u drugoj četvrtini smo u poslednje dve minute dopustili da se odvoje sa 15 razlike na više od 20. Mogu biti zadovoljan poslednjom četvrtinom. Nakon poraza u Tel Avivu ispratili smo dešavanja o tome kako je Željko Obradović organizovao trening po dolasku iz Izraela, iako to prvobitno nije planirano. Imali su mnogo razloga za nezadovoljstvo, pa su hteli da poprave utisak. Zbog toga je ova utakmica došla u nezgodnom trenutku po nas. Kao što sam i rekao, ovo je realna slika. Sledi nam putovanje u Podgoricu gde ćemo pokušati pružiti svoj maksimum”, istakao je Okorn.

Krka u narednom kolu ABA lige igra protiv Budućnosti.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar