Obradović je emotivno odgovorio na pitanje o pojačanjima u Partizanu.

Košarkaši Armanija iz Milana savladali su Partizan sa 80:75 u trećem kolu Evrolige.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon meča je Obradović govorio o stvarima koje mu smetaju u ovom trenutku. Nije to samo njegov tim, nego i priče o transferima koji se pojavljuju iz dana u dan.

„Od letos čitam po novinama ne znam koliko imena. To je naučna fantastika. Znam da do ovog trenutka niko nije došao da mi predloži tačno ime koje je na tržištu. Ko postavlja informacije ja to ne znam. Bavim se onim što imam u timu. Glas nije u treningu, nesposoban je da nam pomogne. Tražićemo rešenje u onome što imamo. Pominjala su se imena i cifre, Bože me sačuvaj. Neko je pomenuo Kampaca. Da li ste pročitali koliko su Fener i Real bili spremni da ga plate? Partizan je zbog navijača obezbedio ovakav budžet. Da cimam Ostoju i Zorana i da kažem ‘E, moramo da potpišemo igrača’, to mi ne pada na pamet“, otkrio je Obradović.

Govorio je i o igračima koji su prisutni:

„Moram da dam šansu svim igračima, sigurno da u sledećoj utakmici protiv Bolonje ću morati više da vodim računa o onima koji su danas igrali skoro celu utakmicu. Ne može da se ide protiv limita.“

Potom je dodao:

„Posao je uvek isti, nastavljamo bez obzira na rezultate. Uvek nalazimo i pozitivne i negativne stvari. Negativne su početak drugog poluvremena, spora igra u napadu, sporo vraćanje. Ušli smo kasnije u situaciju koja je izuzetno dobra za nas ali nismo uspeli. Prodata lopta je najgora stvar, pogotovo ako je prodata bez ikakvog razloga. Ako baciš loptu gde nema nigde nikog to su veliki problemi.“

Za kraj, upitan da prokomentariše pritisak posle tri vezana poraza, popularni Žoc je rekao:

„Ne, osećam veliko zadovostvljtvo što sam ovde i što sam seo svega ovoga. Ne osećam nikakav pritisak, dajem sve od sebe. Zahvalio sam svima koji su učestvovali da se Partizan vrati u Evroligu. Atmosfera pokazuje da to zaslužuje. Imamo 0-3, ali to je još veći izazov za nas. Nijanse su odlučile utakmice“, zaključio je trener Partizana.

BONUS VIDEO Potez Papapetrua o kom će se još dugo pričati

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar