Foto: Youtube/Printscreen

Neprijatne scene posle meča.

Košarkaši Partizana nisu uspeli da naprave preokret u velikom finalu ABA lige protiv Crvene zvezde pošto su poraženi u petom meču rezultatom 80:77.

PROČITAJTE JOŠ

Utakmica je trajala tri i po sata zbog brojnih incidenata, a u jednom trenutku je ispražnjena dvorana i meč je priveden kraju bez navijača.

Trener Partizana Željko Obradović bio je vidno rezigniran na konferenciji i nije želeo da priča o košarci već o problemima i nemilim scenama.

Deo navijača koji su bili izbačeni iz dvorane, ostao je ispred hale da proslavi trofej sa igračima, a sve vreme su pevali čekajući svoje ljubimce.

Dok je trajala konferencija Željka Obradovića posle meča čulo se i kako su pristalice Crvene zvezde skandirale deo pogrdnog repertoara na račun najtrofejnijeg trenera u Evropi.

Čuo je sve to i Željko Obradović koji nije mogao da sakrije nervozu, iznervirao se i zbog pitanja šta je prelomilo meč.

„U ovim uslovima da pričam o košarci? Stvarno? Ovo veze nema sa košarkom. Ovo je sve nešto drugo… Ali čestitam Zvezdi kao sportista. ABA liga mora nešto da uradi. Da sednu svi koji vole ovaj sport, da se od prvog dana znaju pravila i da budu jasna. Pokušavam od prvog dana da smirim strasti“, rekao je Žoc.

BONUS VIDEO Skandalozne scene u Pioniru, navijači na parketu, derbi Zvezda – Partizan prekinut

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare