Željko Mitrović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Željko Mitrović, taj samoprozvani genijalac i izumitelj kome nema ravnog, pokazao je da je nedovoljno sposoban da napiše i jednu objavu.

Vlasnik Pinka želi da zaboravi šta su javnosti poručili navijači Partizana, pa je odlučio da se ponižava i da im se sada dodvorava.

PROČITAJTE JOŠ

Nije da nismo navikli od njega da se ponižava, ali ovog puta je odlučio da postane kameleon još jednom.

I tako je prošlo sedam dana od poruke „Uključi mozak – isključi Pink“, a vlasnik ove televizije je odlučio da se oglasi tvitom.

„I pored toga što sam navijač Crvene zvezde, i što me Partizanovi navijači u poslednje vreme nešto ne ljube, želim uspeh i pobedu Partizanu u Madridu i ako je moguće da ometla i odandari Real iz sve snage, jer na kraju dana, svi smo Srbi, a to je ipak malo važnije od naših dnevnih nesuglasica! Srbiju ipak više volim od svojih klupsko-navijačkih aspiracija“, napisao je, pritom nepismeno, Mitrović objavu na Tviteru koja mu je stigla da je podeli po direktivi.

I zanimljivo da je dobio nalog da to uradi, što se vidi u snimku ekrana koji je nehotice objavio, pa onda mahnito brisao. Dobio je poruku ovaj čuveni „drondžija“ šta bi trebalo da pusti i to je uradio.

Čovek koji je pokušavao da bude duhovit nakon transparenta koji je dobio sada je uspeo da oda svoje „poslovne tajne“ za samo nekoliko sekundi.

BONUS VIDEO Bizarna situacija sa meča Partizan – Real

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare