Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Duško Vujošević, slavni bivši trener košarkaša Partizana, otkrio je u intervjuu za "Danas" da postoji mogućnost da svi državni sponzori napuste Partizan.

Vujošević je prethodno održao tribinu na Fakultetu političkih nauka i tom prilikom govorio o činjenici da Telekom Srbija nije više sponzor Partizana.

Pročitajte još

Otkrio je da nije bio svestan da se njegovo izlaganje snimalo.

„To nije bila izjava za medije nego sam odgovarao na pitanja na tribini, ali slobodno možete da prenesete Koliko ja znam, Partizan je renovirao malu dvoranu i teretanu u ‘Areni’ i napravio ugovor o korišćenju na pet godina. Tako sam ja čuo, ne radi se o proverenoj informaciji, nisam u klubu i ne raspolažem pravim informacijama“, rekao je Vujošević za „Danas“.

On je dodao da očekuje da će se, po ugledu na MTS, i ostali državni sponzori povući iz Partizana.

„Mislim da je to najava onoga što je plan, a to je da se državni sponzori povuku iz Partizana. Naravno, navijam za Partizan i voleo bih da se taj razvojni put nastavi. Zato očekujem da će privatni sponzori nastaviti da daju pare i da će navijači i dalje kupovati pretplatne karte kao i do sada. Taj klub je prevelika institucija da bi je sad neko uništio“, izjavio je Vujošević.

Ugovor između Partizana i kompanije koja posluje u sklopu Telekom Srbija istekao je 31. decembra. Dan kasnije je uprava kluba objavila saopštenje u kom je navela da je obnavljanje ugovor stvar „tehničke prirode i da će ubrzo biti obnovljen.“

Partizan je tada na dresovima prelepio logoe ove firme.

MTS je postao generalni sponzor crno-belih 2010. godine.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar