Foto: EPA-EFE/NUCCIO DINUZZO

I dok učesnike NBA Ol-sta meča već odavno znamo, tek smo saznali koji će se igrači učestvovati u ostalim nadmetanjima u noći između nedelje i ponedeljka (8. mart).

Objavljeno je i ko će se takmičiti u brzom šutiranju trojki, a ovu inforamciju preneo je Šem Čaranija, poznati košarkaški novinar.

PROČITAJTE JOŠ

On je preneo da ćemo na Ol-staru u ponedeljak od 00.30 po našem vremenu gledati Stefa Karija, Donovana Mičela, Džejsona Tejtuma, Devin Bukera i Zeka Lavina.

Kao i prošle godine igrači će šutirati iz pet pozicija duž linije za tri poena. Imaće četiri obične lopte koje vrede po jedan poen i po jednu koja se zove „money ball“, koja vredi dva poena. Uz to će moći da izaberu na kojoj poziciji će šutirati samo lopte koje vrede dva poena. Imaće i dve pozicije koje se nalaze 1,8 metara od linije za tri poena, a ukoliko ubace taj šut pisaće im se tri poena.

Igraće se u dve runde, a tri najbolja strelca prolaze dalje.

Na takmičenju u veštinama videćemo: Roberta Kovingtona, Luku Dončića, Krisa Pola, Džulijsa Rendla, Domantasa Sabonisa i Nikolu Vučevića.

Na takmičenju u zakucavanju će se takmičiti Anferni Simons iz Portlanda, Kesijus Stenli iz Indijane, te Obi Topin iz Njujorka.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram